Tuli ja Liike


Toiminnallisen ammunnan keskus Tuli ja Liike sijaitsee muutaman kilometrin päässä Kuopion keskustasta, Savilahden kaupunginosassa. Elämyksen pariin ovat tervetulleita niin lajia ensimmäistä kertaa kokeilevat, kuin kokeneet harrastajat. Ampumaradalla pääsee testaamaan omia refleksejä ja tarkkuutta sekä kehittämään aseenkäsittelytaitoa.

360 neliön rata-alueella on kolme erilaista ampumarataa, laserammuntaa sekä toiminnallinen alue, jossa pääsee harjoittelemaan taistelua rakennetulla alueella (TRA/CQB). Radoilla käytetään airsoft- ja laseraseita. Ammunta on hauska aktiviteetti myös ryhmille kuten polttareihin, tykypäiviin tai syntymäpäiville. Myös vakiovuorot ovat mahdollisia.

Tuli ja Liike

Väliköntie 4
70700 KUOPIO
+358 41 315 0469 Yrityksen kotisivu

Tarjoukset ja tuotteet

Tutustumisammunta

Tutustumisammunnassa opetellaan turvallinen aseenkäsittely ja ratakäyttäytyminen sekä pistooliammunnan perusteet. Lisäksi tunnilla opetellaan lataamaan airsoft-pistooli, testataan kiväärillä ampumista ja ammutaan perusradalla sekä laserasesimulaattorilla Tutustumisammunnan kesto on 1h ja siihen sisältyy opetuksen lisäksi aseet, kuulat, kaasut ja suojalasit.

50 € / hlö, alle 18-v. 30 € / hlö

Katso lisää