Väinö Festival 2024

Ensimmäinen Väinö Festival myytiin loppuun

Don Huonojen tähdittämä tapahtuma myytiin loppuun

Viime lauantaina Väinölänniemen uimarannalla ensimmäistä kertaa järjestetty Väinö Festival oli loppuunmyyty. Tapahtumaa tähdittivät Don Huonot, Luukas Oja sekä Callen Elävä Jukeboxi. Don Huonot palasi tänä vuonna keikkalavoille viiden vuoden tauon jälkeen vain tämän kesän ajaksi.

Tapahtuman tulevaisuus auki

Väinö Festival järjestettiin Cafe Väinön vieressä, uimarannan puolella ja tapahtumassa juhlistettiin samalla Cafe Väinön 10-vuotista taivalta. ”Viikonloppuna oli mahtava meininki. Bändi innostui niin kovasti meiningistä, että soitti puoli tuntia pidempään. Olihan tämä hienoa, että saimme bändin Kuopioon ja Väinölänniemelle soittamaan viimeisen keikkansa ennen lopettamista”, kuvailee tapahtumajohtaja Allu Koskinen. Loistavan tunnelman lisäksi myös ainutlaatuinen tapahtuma-alue sai kiitosta kävijöiltä.

Koskinen kertoo, ettei tapahtuman jatkosta ole vielä tehty päätöstä, vaan siitä tiedotetaan myöhemmin. ”Pitää katsoa ensin kokonaisuus läpi ja sitten teemme päätöksen tuleeko Väinö Festivalista vuosittainen, pysyvä tapahtuma”, hän kommentoi.

Väinö Festival 2024, Don Huonot

Kuvat: Wille Markkanen

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Tapahtumakalenteri

Paikat

Väinölänniemi

Icon flower

Yritykset

Cafe Väinö